skupo ga koštalo

Zagrepčanin požalio zbog afere s tuđom suprugom: Ljutiti muž ga skinuo golog, slikao i iznuđivao!

Lifestyle09.10.20, 15:13h

Zagrepčanin požalio zbog afere s tuđom suprugom: Ljutiti muž ga skinuo golog, slikao i iznuđivao!
Naime, 3. ožujka ove godine prevareni suprug K.L. odlučio je "skuhati" osvetu. Pa je telefonom prvo ženinom ljubavniku uputio ozbiljne prijetnje smrću "Ubit ću te kad te vidim prvi puta


Upuštanje u ljubavni klinč sa tuđom suprugom još će dugo pamtiti Zagrepčanin A.S. koji je u jednom trenutku završio gol kao od majke rođen na javnom prostoru u Susedgradu gdje je pritom fotografiran i iznuđivan.

 

Ako je suditi prema optužnici zagrebačkog tužiteljstva, Alžirac K.L. (25), inače suprug fatalne Zagrepčanke, zajedno je sa sunarodnjakom H.E.O. (30) odlučio "naplatiti" prevaru - piše Jutarnji.hr

 

I dok optužena dvojica muškaraca odbacuju svaki vid krivnje, a zavodnica koristi zakonsku blagodat nesvjedočenja, mladi ljubavnik detaljno je opisao iznenadnu agoniju koju je prošao.

 

Naime, 3. ožujka ove godine prevareni suprug K.L. odlučio je "skuhati" osvetu. Pa je telefonom prvo ženinom ljubavniku uputio ozbiljne prijetnje smrću "Ubit ću te kad te vidim prvi puta. Znam da si spavao s mojom ženom". Potom je K.L. predložio da se nađu i porazgovaraju. I sreli su ga u neposrednoj blizini jednog hrama u Ulici Bizek.

 

- Kritičnog dana oko 17 sati K.L. je htio sa mnom razgovarati. Pristao sam te me je poveo do parkiranog Smarta crne boje. Na vozačevom mjestu bio je neki muškarac, također alžirskog podrijetla, koji je s njim na alžirskom komunicirao. I tad mi je K.L. rekao da se skinem do gola. Nisam na to pristao, a nalazili smo se 50 metara od suvozačeve strane auta. K.L. se pritom obraćao vozaču, a meni je pokazao rukom da pogledam u unutrašnjost auta. Od straha sa pogledao i vidio na suvozačevu sjedalu metalni cjevasti predmet koji je bio prekriven jaknom svijetlije boje. Vidljiv je bio samo vrh tog predmeta i bio je to pištolj koji je na samom vrhu imao ciljnik. K.L. mi je potom ponovno naredbodavnim i prijetećim glasom rekao da se skinem. A kako sam vidio da se radi o dvojici muškaraca i da je u autu možda i pištolj, od straha sam počeo skidati svu odjeću sa sebe – prisjetio se A.S. u tužiteljstvu pritom ne negirajući intimni odnos.

 

Tako golog, K.L. ga je, tvrdi dalje, počeo slikati mobitelom. Najmanje četiri fotografije je su uslijedile.

 

- Zahtijevao je da se okrećem te mi govorio kako će me tim fotografijama ucjenjivati, da će ih svima slati kako bi me kompromitirao. Tražio je i da mu mjesečno isplaćujem određeni iznos i da će mi naknadno reći koliko točno i kako da mu uplaćujem. Pokazao mi je četiri fotografije mene golog. Zaprijetio mi je da ga ni slučajno ne smijem prijaviti policiji jer da će ubiti mene i moju obitelj. Kad je odlazio, rukom je prešao preko grla pokazujući da će me priklati. Njih su dvojica otišla, a ja sam bio prestravljen, nemoćno sam se osjećao i opravdano se bojim za svoju obitelj – opisivao je dramatične trenutke u tužiteljstvu A.S.

 

Alžirac K.L., koji je za sebe rekao da je maser sa završena dva razreda srednje škole i s primanjima od 2500 eura u jednoj ustanovi tvrdi da nije prijetio, niti je žrtvu slikao a kamoli tražio novac.

 

Njegov partner u zločinu H.E.O., inače otac dvoje djece i s privremenim boravkom u RH je pak otkrio da mu je K.L. ponudio 100 kuna za prijevoz do određene lokacije.

 

- Obećao mi je 100 kuna nagrade za vožnju pa sam ga poslušao. Vidio sam da K.L. priča s jednim čovjekom, da je bio jako ljut, razgovarali su oštro. A ja sam bio sam u autu i nisam se htio miješati. Gledao sam svoj mobitel. I iskreno nisam vidio da bi se ta druga muška osoba skinula do gola i da ga je K.L. fotografirao – pravdao se H.E.O. tvrdeći da u autu pištolja nije bilo.

 

(Jutarnji/ Foto: Ilustracija/ DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!