Od terapije do terapije

'Najviše patim što mi je sin umro, plašim se smrti': Potresna ispovijest Marine Tucaković o borbi za život

Showbizz09.10.20, 14:33h

'Najviše patim što mi je sin umro, plašim se smrti': Potresna ispovijest Marine Tucaković o borbi za život
Evo, ja sad kuham supu i, vjerujte, samo želim da mislim o lijepim stvarima, kaže Marina

 

Ma­ri­na Tu­ca­ko­vić hra­bro se bo­ri sa opa­kom bo­le­šću, a uprkos tome što i dalje prolazi kroz težak period i ne predaje se. Kako sama kaže, svakako je bolje nego što je bilo.

 

- Dosta dobro. Nije šampionski, ali dobro je. Svakako mi je bolje nego što je bilo. To godinama traje. Ne može preko noći da se riješi. Baš ove nedjelje treba ponovo da uradim analize. Mijenjaju terapije, čekam da na Institut za onkologiju stigne neka nova injekcija - kaže Marina i otkriva da odlazi u Njemačku na liječenje.

 

- Tamo primam neke vakcine koje se dobijaju na svakih šest mjeseci. Možda ću ponovo ići, a možda i neću. Preporučujem da se ljudi na vrijeme obrate ljekaru, što ja nisam učinila. Svaki slučaj je priča za sebe. Nezahvalno je bilo šta preporučivati, ali treba sve probati, koliko god ko može - govori tekstopisac koja dodaje da se plaši smrti.

 

- Normalno je da se plašim. Svi se plašimo. Ne treba o tome razmišljati. Evo, ja sad kuham supu i, vjerujte, samo želim da mislim o lijepim stvarima - izjavljuje Marina i ističe da najviše pati za sinom koji je umro.

 

- Svako žali za nečim. Ja svakako za mojim sinom, koji je umro u 24. godini. Kad bih mogla da vratim vrijeme, samo bih to voljela... - zaključuje ona za Kurir.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!