Bivša novinarka i savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović

Mirjana Hrga podržala Milanovića: 'Svjedočimo nečemu neviđenom na hrvatskoj političkoj sceni'

Front05.10.20, 18:08h

Mirjana Hrga podržala Milanovića: 'Svjedočimo nečemu neviđenom na hrvatskoj političkoj sceni'
Milanović je hrabro iskoristio mogućnost da se svima ne dopadne, napisala je bivša novinarka i savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović

 


Mirjana Hrga, bivša novinarka i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na svom Facebooku je komentirala recentne istupe predsjednika Zorana Milanovića te ustvrdila da je "hrabro iskoristio mogućnost da se svima ne dopadne".

 

- Znam kad ovo napišem da će u određenim krugovima Predsjednik RH još lošije kotirati, no ne dovodeći u pitanje svoje profesionalno iskustvo koje je neusporedivo s iskustvom seoskih bukača, moram primijetiti da svjedočimo nečemu neviđenom na hrvatskoj političkoj sceni.

 

Nakon što sam se godinu dana "s one strane" nagledala "političkih medvjeda" koji bi rođenu djecu prodali za vlastiti interes, a kamoli izgovorili svoje mišljenje ako je suprotno mišljenju miljea iz kojeg dolazi, Zoran Milanović je hrabro iskoristio mogućnost da se svima ne dopadne.

 

Nisu ga voljeli oni, sad ga ne vole ni "njegovi". Pozicija vrijedna poštivanja - napisala je Hrga. 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 46

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još