Video/ Srpska pjevačica u neviđenoj drami

Je*ala sam mu kevu, zaslužio je: Ljubavnica generalu Dragiši došla glave, saznala da je 'vara' sa drugim ženama

Lifestyle24.09.20, 12:39h

Je*ala sam mu kevu, zaslužio je: Ljubavnica generalu Dragiši došla glave, saznala da je 'vara' sa drugim ženama
Kada je Ljupka čula da Dragiša zove djevojke na Avalu, odlijepila je. Odmah je isplanirala da mu spali kuću u kojoj orgija i baci stajsko đubrivo u bazen

 

Pjevačica Ljupka Stević napravila je skandal kada je javno objavila sve o vezi sa bivšim policijskim generalom Dragišom Simićem, nakon što je demolirala dva automobila koja su u njegovom posjedu, otkrila je i detalje njihove svađe, a nije tajna i da ga je tom prilikom udarila, zbog čega je dobila zabranu prilaska Simiću, a oduzeto joj je i oružje koje je u njenom posjedu.

 

Nakon skandala u medijima, Ljupka ne prestaje da šokira javnost. Ona je navodno planirala da zapali kuću koja je u Simićevom posjedu, a koja se nalazi na Avali.

 

- Kada je Ljupka čula da Dragiša zove djevojke na Avalu, odlijepila je. Odmah je isplanirala da mu spali kuću u kojoj orgija i baci stajsko đubrivo u bazen. Dok ga je udarila, a zatim i lupala automobile, sve vrijeme je imala u glavi tu ideju. Međutim, policija je brzo stigla na lice mjesta i privedena je - priča pjevačicina prijateljica.

 

Prema njenim riječima, pjevačica je narednog dana navodno ponavljala da će mu zapaliti kuću.

 

- Kad je došla kući iz stanice, rekla mi je da će mu uništiti j*barnik. Vikala je da će da ode na benzinsku pumpu i kupi benzin, zatim da se odveze do kuće i zapali je. Urlala je: "Bacila sam deset godina na njega. Lagao me je da će se razvesti. Sve ću da mu naplatim. Jedva sam je smirila. Potom je malo i majka razgovarala sa njom, pa je spustila loptu - kaže sagovornica.

 

Ljupka tvrdi da to ne bi uradila.

 

- Nisam ja piromanka. Nikada nikome u životu ne bih naudila. Javno je tražio oproštaj od žene i djece. Evo, ja mu želim da mu bude oprošteno - priča Stević, a na pitanje da li će se pomiriti sa njim, Ljupka je odgovorila:

 

- Volim ga kao i svog dedu koji živi u Sloveniji i ne viđam ga stalno. J*bala samu mu kevu jer je to zaslužio - rekla je pjevačica.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još