policija rasvjetljava slučaj

Krvav porodični obračun u Sarajevu: Nožem iskasapio suprugu, pa pokušao samoubistvo, tijelo pronašao sin

Hronika22.09.20, 11:15h

Krvav porodični obračun  u Sarajevu: Nožem iskasapio suprugu, pa pokušao samoubistvo, tijelo pronašao sin
- Tijelo preminule je vozilom KJKP Pokop prevezeno u prosekturu Bare, gdje će se po naredbi tužioca izvršiti obdukcija

 

Muharem Garaplija (1965) sinoć je u Ulici Hašima Spahića u Ilijašu nožem ubio suprugu Sadžidu (1963), nakon čega je pokušao da počini samoubistvo.

 

Sa teškim povredama je prevezen u UKC u Sarajevu, gdje su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede, a na Klinici za anesteziju i reanimaciju je zadržan na daljem liječenju, uz nadzor policijskih službenika.

 

Kako nezvanično saznaje Oslobođenje, supružnike je u porodičnoj kući pronašao sin, koji je odmah pozvao policiju. O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

 

Navodeći inicijale supružnika, iz MUP-a KS-a je saopćeno da su prilikom uviđaja pronađeni i izuzeti predmeti u cilju dokumentovanja krivičnog djela ubistvo.

 

- Tijelo preminule je vozilom KJKP Pokop prevezeno u prosekturu Bare, gdje će se po naredbi tužioca izvršiti obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, navode u MUP-u KS-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još