dotući će vas

S njima se ne valja kačiti: Ovi horoskopski znakovi pobijedit će vas u svakoj svađi

Zabava20.09.20, 17:36h

S njima se ne valja kačiti: Ovi horoskopski znakovi pobijedit će vas u svakoj svađi
Dovoljno su uporni i strpljivi da ponavljaju jedno te isto sve dok vas ne "dotuku"

 

Neki horoskopski znakovi bolje od drugih znaju kako da se izbore za sebe. Tu prednjače vatreni znakovi, a evo zašto nikako ne bi trebalo da se nadate pobjedi kada uđete s njima u raspravu.

 

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što su agresivni i strastveni, tako da su uvijek "spremni za rat". Ponekad, čak i nakon što shvate da nisu u pravu, njihova priroda im ne dozvoljava da se predaju.

Loša strana Ovna je to što umiju često da izgube živce kad im stvari iz prve ne polaze za rukom. Bez obzira na to koliko je logičan vaš argument, ako uđete u prepirku s Ovnom, dobre su šanse da ćete vi na kraju odustati.

 

Lav

Najdominantniji znak zodijaka. Lavovi sve vide i sve znaju, a čak i kad nije tako, njihovo samopouzdanje govori drugačije. Dakle, kada se svađate s nekim Lavom, očekujte da imaju "punu fasciklu" informacije koje mogu i hoće da iskoriste protiv vas.

 

Strijelac

Kao i druga dva vatrena znaka, ni Strijelci nikada ne gube. Svaka svađa sa Strijelcem je od starta osuđena na propast, jer, mada nisu glasni u iznošenju argumenata, dovoljno su uporni i strpljivi da ponavljaju jedno te isto sve dok vas ne "dotuku".

 

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!