Uznemirujući sadržaj

Objavljena fotografija Strahinje Stojanovića neposredno nakon eksplozije njegovog džipa

Hronika13.09.20, 19:34h

Objavljena fotografija Strahinje Stojanovića neposredno nakon eksplozije njegovog džipa
On je prevezen u Ugrentni centar, gdje su se ljekari borili za njegov život, ali je uslijed teških povreda unutrašnjih organa, podlegao povredama

 

Mediji su objavili fotografiju Strahinje Stojanovića odmah poslije eksplozije njegovog vozila koje je razneseno u pokretu Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu, piše Kurir.

 

On je tada zadobio teške povrede od kojih je preminuo u bolnici. Strahinji su otkinute obje noge do koljena od detonacije, a na fotografije se vidi i žena koja je pokušavala da pomogne povrijeđenom Stojanoviću.

 

On je prevezen u Ugrentni centar, gdje su se ljekari borili za njegov život, ali je uslijed teških povreda unutrašnjih organa, podlegao povredama.

 

strahinja-stojanovic

 

Da podsjetimo, oko podne u ulici Omladinskih brigada, Stojanovićev džip dignut je u vazduh, a pretpostavlja se da bi razlog mogla da bude bomba postavljena ispod auta. Pored Stojanovića se nalazila i Kolumbijka, starosti oko 45 godina, kaže izvor iz istrage. Oboje su primljeni u Urgentni centar i konstatovane su teške telesne povrede.

 

Na Strahinju, koji se povezuje sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića i ranije je pokušan atentat.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još