'Odriču se sposobnih ljudi'

Magazinović o ostavci Aljoše Čampare: SDA će platiti visoku političku cijenu!

Front13.09.20, 15:22h

Magazinović o ostavci Aljoše Čampare: SDA će platiti visoku političku cijenu!
Ne ulazeći u političke stavove i dosadašnje aktivnosti Aljoše Čampare (sa nekim sam se slagao, sa nekima apsolutno ne) treba jasno reći da je ovo primjer kako se stranke odriču, da kažem preciznije - tjeraju od sebe, politički kapacitirane i sposobne ljude

 

Saša Magazinović, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine i funkcioner SDP-a, rekao je da je potez Aljoše Čampare i ostavka u Predsjedništvu SDA, ''primjer kako se stranke odriču sposobnih ljudi''.

 

- Ne ulazeći u političke stavove i dosadašnje aktivnosti Aljoše Čampare (sa nekim sam se slagao, sa nekima apsolutno ne) treba jasno reći da je ovo primjer kako se stranke odriču, da kažem preciznije - tjeraju od sebe, politički kapacitirane i sposobne ljude. Njihova mjesta zauzimaju daleko manje sposobni, često i politički polupismeni, bez svog stava, ali lojalni nekome i nečemu. To se dešava iz razloga koji su sve samo ne interes stranke, članstva, pa i društva u cjelini. U pravilu za takve poteze stranke plaćaju visoku političku cijenu što će i sada biti slučaj - poručio je Magazinović na Facebooku.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još