prijavite se

M: tel i ICT HUB vas pozivaju na Playground Meetup: Fireside chat sa Ognjenom Radićem

Biznis Klub07.09.20, 12:14h

M: tel i ICT HUB vas pozivaju na Playground Meetup: Fireside chat sa Ognjenom Radićem
Prijaviti se mogu svi koji imaju želju ili namjeru da pokrenu svoj posao ili koji imaju vlastiti biznis, ali i svi oni koji žele saznati nešto više

 

U četvrtak 10. septembra 2020. godine od 18.00 časova, očekuje vas još jedan online meetup u okviru m:tel Playground programa koji organizuje kompanija m:tel u saradnji sa ICT HUB-om, a ovog puta imaćete priliku da razmijenite iskustva sa Ognjenom Radićem, direktorom i suosnivačem kompanije FitPass.


Prijaviti se mogu svi koji imaju želju ili namjeru da pokrenu svoj posao ili koji imaju vlastiti biznis, ali i svi oni koji žele saznati nešto više.


Prijave su obavezne na linku OVDJE


Ognjen je dugogodišnji preduzetnik koji u svijet startapa ulazi kroz FoodPanda kompaniju, a potom iskustvo nastavlja sticati kroz vlastite projekte Hunter Booking, Shootiranje, i danas aktuelni FitPass.


FitPass predstavlja jedinstveni brzorastući startap koji je na tržište donio specifičan koncept korištenja sportskih usluga putem jedne kartice. Sve je krenulo iz Srbije, danas su prisutni u BiH, Makedoniji, Gruziji a sa novim ulaganjem Francuskog Groupe Up-a nastavlja se širenje na evropska tržišta.


Ne propustite priliku da razmijenite iskustva, čujete priču o uspješnom startupu i obogatite svoje znanje.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!