strašno, pa gdje to ima?!

Bračni par s djecom iz Sarajeva tražio smještaj u Neumu, vlasnik im prijetio sjekirom: 'To je moja privatna plaža!'

Hronika30.08.20, 15:23h

Bračni par s djecom iz Sarajeva tražio smještaj u Neumu, vlasnik im prijetio sjekirom: 'To je moja privatna plaža!'
Policijskoj upravi Neum slučaj je prijavljen u subotu u 16:20 sati te da je policija odmah izašla na lice mjesta i da su poduzele potrebne radnje

 

Vlasnik jednog apartmana u Neumu verbalno je napao bračni par iz Sarajeva i prijetio im sjekirom, dok su s maloljetnom djecom tražili smještaj - piše Avaz

 

Policijskoj upravi Neum slučaj je prijavljen u subotu u 16:20 sati te da je policija odmah izašla na lice mjesta i da su poduzele potrebne radnje.

 

Iz MUP-a HNK su potvrdili da je osoba inicijala I. C. (45) prijavila stariju osobu B. M. (87) za verbalni napad i prijetnju sjekirom. 

 

U pitanju je vlasnik apartmana u ulici Primorska.

 

Prema riječima očevidaca bračni par iz Sarajeva obilazio je plažu i tražio apartman, a kad je zastao kod kuće na broju 45 vlasnik je izašao govoreći kako je to njegova privatna plaža i njegovo more, a zatim se vratio u kuću pa izašao sa sjekirom u ruci prijeteći porodici. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 74

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još