Izdali slobodarske principe

'Konaković je zabranio SDP-u i Našoj stranci da pruže podršku drugoj Bh. paradi ponosa! To je sramotno!'

Front23.08.20, 17:36h

'Konaković je zabranio SDP-u i Našoj stranci da pruže podršku drugoj Bh. paradi ponosa! To je sramotno!'
SDP i NS su izdali slobodarske principe onog momenta kad su dozvolili da im Konaković bude šef koalicije i određuje ideološke i političke stavove, smatra Fazlagić

 


Predsjednik Građanskog saveza (GS) i kandidat koalicije DF-GS za načelnika Općine Centar Muhamed Fazlagić ocijenio je sramotnom Konakovićevu zabranu podrške Drugoj Paradi ponosa Našoj stranci i SDP-u.

 

muhamed-fazlagic-fazla

 

- SDP i NS su izdali slobodarske principe onog momenta kad su dozvolili da im Konaković bude šef koalicije i određuje ideološke i političke stavove. Da to nije slučaj, Naša stranka i SDP bi podržali Drugu Paradu ponosa.

 

Razočaravajuće je što je izostala podrška kandidata Naše stranke za Općinu Centar Srđana Mandića, premda u tome smislu treba razumijeti strah koji vlada u Našoj stranci, koja je u potpunosti stavljena pod palicu Elmedina Konakovića, osobe sa crne liste State Departmenta - smatra Fazlagić, saopćeno je iz GS-a.

 

(DEPO PORTAL; BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 108

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još