Foto/ Opušta se u Dubrovniku

Pohvalila se fotografijama s Jadrana: Jedna od najljepših teniserki svijeta ljetuje u Hrvatskoj

Sport19.08.20, 20:16h

Pohvalila se fotografijama s Jadrana: Jedna od najljepših teniserki svijeta ljetuje u Hrvatskoj
Nekoć je igrala u finalu Grand Slama, a potkraj prošle godine objavila je da je dosta

 

 

Nekoć je bila četvrta tenisačica svijeta, a onda je na kraju protekle sezone odlučila reći - dosta. Kao da je pretpostavljala 31-godišnja slovačka igračica, Dominika Cibulkova, do čega će sve doći u ovoj nesretnoj 2020. godini. Prestala je na vrijeme, baš zato da bi mogla uživati u čarima života podalje od teniskih terena, prenosi Jutarnji.

 

Za prvo "slobodno" ljeto, Domi je odlučila izabrati Hrvatsku. Odnosno, Dubrovnik u koji je stigla s obitelji i prijateljima. Na jahti su, provode vrijeme u moru oplovljavajući jug Jadrana. Puno je fotografija, ali i video-zapisa objavila ovih dana na svom Instagram-profilu.

 

dominika-cibulkova1

 

Finalistica Australian Opena iz 2014. godine u svojoj je karijeri zaradila preko 14 milijuna dolara, a na WTA Touru je oduvijek imala status jedne od najljepših tenisačica.

 

Ne čudi stoga podatak da je na Instagramu prati 503 tisuće ljudi. Fotografije iz Dubrovnika otkrivaju i zašto je tome tako.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!