uhapšeni u australiji zbog pljačke bankomata

Romanin izabranik zbog pjevačice napustio ženu i dvoje djece?

Showbizz27.06.20, 15:14h

Romanin izabranik zbog pjevačice napustio ženu i dvoje djece?
Čim je upoznao pjevačicu, agent za nekretnine je ostavio suprugu i dvoje djece i sa Romanom otputovao u Italiju

 

Izabranik Romane Panić, Filip M., sa kojim je uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata, navodno je zbog pjevačice napustio porodicu.

 

Čim je upoznao pjevačicu, agent za nekretnine je ostavio suprugu i dvoje djece i sa Romanom otputovao u Italiju, piše Kurir

 

Kako navodi pomenuti medij, Filip je iz Beograda i potiče iz vrlo imućne porodice. Njegov otac Z. M. držao je lanac zlatara u Beogradu, a jednu su imali i u centru grada. Međutim, porodica je, kako se navodi, morala sve da rasproda zbog Filipovih kockarskih dugova u koje je zapao. Mrkajićev otac je, kako se dalje navodi, preminuo nedavno i sahranjen je prošle nedjelje.


Prema pisanju, Filip je zbog Romane ostavio suprugu i dvoje djece, a na sudu je potvrdio da je otac. Čim su se upoznali, prije otprilike godinu dana, otpočeli su vezu, a najprije su zajedno otišli u Italiju. Tada je Panić rekla kako je zaljubljena i srećna, a potvrdila je i da se vjerila.

 

– Nemam vremena više, to su ti detalji o kojima neću da pričam. Bitno je da sam konačno vjerenica – rekla je pjevačica za Exkluziv.

 

Romana Panić i njen partner Filip M. su uhapšeni u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i osuđeni su na 14 i 12 mjeseci zatvora.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još