trgovački gigant uspješno posluje

Konzum otvorio treću prodavnicu u ovom mjesecu, bogata ponuda na 150 metara kvadratnih

Biznis Klub26.06.20, 12:47h

Konzum otvorio treću prodavnicu u ovom mjesecu, bogata ponuda na 150 metara kvadratnih
Nova prodavnica će u svom asortimanu imati značajan udio domaćih proizvoda čime Konzum nastavlja intenzivno pružati podršku domaćoj proizvodnji u skladu sa svojim dugoročnim opredjeljenjem poslovanja i kampanjom „Kupujmo domaće jer domaće se voli jače“

 

Konzum je danas u Kiseljaku u novoizgrađenom stambenom objektu na adresi Vatroslava Lisinskog 16 otvorio svoju novu prodavnicu, koja se prostire na površini od 150 m².  Prodavnica je namijenjena obavljanju svakodnevne kupovine i nudi bogatu ponudu svježih, kvalitetnih i povoljnih proizvoda potrebnih svakom domaćinstvu. 

 

 „S ponosom mogu reći da smo tokom mjeseca juna ispunili svoj plan u pogledu širenja maloprodajne mreže i otvorili čak tri nove prodavnice, među kojima je i danas otvorena prodavnica u Kiseljaku, što je ujedno 167. Konzumov prodajni objekat u Bosni i Hercegovini. Prethodno su otvorene prodavnice u Mostaru i Sarajevu. Nastavljamo istim intenzitetom i dalje te nas u narednom periodu čeka otvorenje još nekoliko novih prodajnih objekata.  Vjerujem da će naši kupci u Kiseljaku biti zadovoljni ponudom, uslugom i ugodnim ambijentom za kupovinu u novootvorenom objektu i rado ga posjećivati.“ - izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.


Nova prodavnica će u svom asortimanu imati značajan udio domaćih proizvoda čime Konzum nastavlja intenzivno pružati podršku domaćoj proizvodnji u skladu sa svojim dugoročnim opredjeljenjem poslovanja i kampanjom „Kupujmo domaće jer domaće se voli jače“.


U povodu otvorenja prodavnice u Kiseljaku pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još