Nakon što je RH uvela mjere izolacije

Hrvati iz BiH ogorčeni: Mi nismo istočni susjedi, nego Hrvati!

Front25.06.20, 12:47h

Hrvati iz BiH ogorčeni: Mi nismo istočni susjedi, nego Hrvati!
Usprkos porastu broja zaraženih, usprkos ugrozbi koja prijeti, pozivamo Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske i Vladu Republike Hrvatske, ne želeći se baviti politikvanstvom i populizmom, da nađe način i otvori mogućnost prelaska granice za državljane Republike Hrvatske koji žive u Bosni i Hercegovini, stoji u izjavi predsjednika HDZ-a 1990

 

Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990, nakon što je Republika Hrvatska uvela mjeru 14-dnevne samoizolacije za sve koji ulaze iz BiH, oglasio se sljedećom izjavom:

 

- Usprkos porastu broja zaraženih, usprkos ugrozbi koja prijeti, pozivamo Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske i Vladu Republike Hrvatske, ne želeći se baviti politikvanstvom i populizmom, da nađe način i otvori mogućnost prelaska granice za državljane Republike Hrvatske koji žive u Bosni i Hercegovini. Također, naglašavamo nismo istočni susjedi Republici Hrvatskoj već Hrvati - stoji u kratkoj izjavi poslatoj medijima.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

                                                                               

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još