trgovački lanac uspješno posluje

Konzum u Sarajevu otvorio treću prodavnicu ove godine: Vrijedne nagrade i bogata ponuda privlače kupce

Biznis Klub19.06.20, 13:14h

Konzum u Sarajevu otvorio treću prodavnicu ove godine: Vrijedne nagrade i bogata ponuda privlače kupce
U povodu otvorenja prodavnice pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno

 

Konzum je danas u sarajevskom naselju Švrakino selo na adresi Avde Hodžića 1 otvorio svoju novu prodavnicu.

 

Radi se o prodajnom objektu manje kvadrature  prilagođenom obavljanju svakodnevne kupovine sa ponudom svježih i kvalitetnih prehrambenih proizvoda te odabranom ponudom neprehrambenih proizvoda po super cijenama. 

 

konzum-sarajevo

 

„Prodajni objekat koji smo danas otvorili u Sarajevu je treći po redu prodajni objekat Konzuma otvoren u ovoj godini. Pandemija korona virusa je u mnogome poremetila naše planove, ali zato sada nastavljamo još jačim intenzitetom. Početkom mjeseca smo otvorili novu prodavnicu u Mostaru, a već  naredne sedmice otvaramo novi objekat u Kiseljaku, te nas nakon toga čekaju otvorenja još nekoliko objekata. Vjerujemo da će naše nove prodavnice, svakako i ova danas otvorena u Sarajevu, biti mjesta koja će kupci rado posjećivati u cilju svakodnevnog snabdijevanja svojih domaćinstava, a mi ćemo kao i do sada nastojati obezbijediti im sve potrebno na jednom mjestu uz povoljne cijene.“- izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.


U povodu otvorenja prodavnice pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!