FOTO/ JEFTINIJE, A SIGURNIJE

Ovog ljeta ostanite u BiH: Privatna plaža, restoran uz obalu mora, bazen... Luksuz po pristupačnoj cijeni!

Biznis Klub12.06.20, 17:23h

Jedna od ponuda koje se izdvajaju ove godine je i ljetovanje na Jadranu, u renoviranom hotelu Nova u Neumu. A razloga ima mnogo...

 

 

Ova godina u cijelom svijetu bit će po mnogo čemu drugačija usljed posljedica pandemije korona virusa, a segment u kome će se to izuzetno osjetiti, već sada je jasno, jeste turizam. Gdje ljetovati, kako putovati, da li je sigurno, hoće li aranžmani biti još skuplji, kakva su pravila za prelazak preko granice, gdje se može putovati, treba li se testirati, šta ako virus ponovo bukne...? Ovo su samo neka od pitanja koja otvaraju brojne dileme na početku ljetne sezone i planiranja godišnjeg odmora.

 


Stoga jedno od rješenja uvijek može biti ljetovanje u svojoj zemlji i uživanje u ljepotama koje nudi, a Bosna i Hercegovina ih zasigurno ima na pretek. Jedna od ponuda koje se izdvajaju ove godine je i ljetovanje na Jadranu, u renoviranom hotelu Nova u Neumu. A razloga ima mnogo...

       
Privatna plaža, restoran uz obalu mora, vanjski bazen, klimatizirane sobe, predivan pogled, terasa za sunčanje..., samo je dio ponude u Hotelu Nova (4 zvjezdice) koji je smješten u neposrednoj blizini mora. Sve sobe su moderno opremljene, imaju besplatan bežični internet, plazma televizore, sopstveno kupatilo, a može se dogovoriti i privatno parkiralište uz doplatu.


A da ljetovanje ne mora biti basnoslovno skupo, potvrđuju i aranžmani u Hotelu Nova te ponude bazirane na polupansionu ili samo na noćenju sa i bez doručka. Za djecu do tri godine starosti boravak je besplatan, dok se za djecu do 12 godina plaća 30 do 50 posto cijene.

 

O svemu više možete saznati na ovom linku, kao i u priloženom cjenovniku usluga, a kako izgleda luksuz u Neumu možete pogledati u našoj fotogaleriji.

 

hotel-nova-cjenovnik

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još