FOTO/ LUDA TRKA PO GRADU

Razrahatio se na Jadranu: Potpuno gologuz rastrčao se po Splitu, jedva ga stigla policija...

DEPO PLUS15.05.20, 14:10h

Razrahatio se na Jadranu: Potpuno gologuz rastrčao se po Splitu, jedva ga stigla policija...
Iz snimaka jasno da je mladić prešao zavidnu relaciju, budući da je na jednom videu uhvaćen kod Općine, a na ostalim na potezu između Bačvica i Firula

 

 

 


Hrvatski mediji objavili su fotografije izvučene sa snimka koji kruži Internetom, a na kome se vidi mladić koji potpuno gol trči splitskim ulicama, prema samom centru grada. Video snimci kruže društvenim mrežama, a na njima se vidi kako je goli trkač kasnije krenuo i prema Bačvicama i Firulama.


Također je iz snimaka jasno da je mladić prešao zavidnu relaciju, budući da je na jednom videu uhvaćen kod Općine, a na ostalim na potezu između Bačvica i Firula.

 

split-gologuzi-trkac-2


Tu negdje ga je sustigla i policija...


- Policijski službenici su odmah izišli na teren i muškarca sustigli u Ulici Put Firula. Odveden je u bolnicu te će se nakon što bude pregledan, utvrditi ima li elemenata kaznenog ili prekršajnog djela - priopćila je splitsko-dalmatinska policija za portal Dalmacija danas, na kome se može pogledati više prizora ovog nesvakidašnjeg događaja. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još