FOTO/ Za neke pravila ne važe

Briga nju za muževu uredbu: Dok su drugi 'pod ključem', supruga Igora Radojičića 'škljoca' selfie sa banjalučkog izletišta

Hronika11.04.20, 20:10h

Briga nju za muževu uredbu: Dok su drugi 'pod ključem', supruga Igora Radojičića 'škljoca' selfie sa banjalučkog izletišta
Očigledno je da jedna pravila važe za građane Banjaluke, a druga za visoke funkcionere SNSD-a

 

 

Uprkos storogim pravilima zabrane okupljanja, zatvaranja izletišta, parkova i šetališta, društvenim mrežama kruži selfie supruge komadanta Štaba za vanredne situacije Sanje Radojičić sa jednog banjalučkog izletišta.


Važe li mere za sve građane ili je supruga Igora Radojičića pošteđena mjera? 


Portal banjalukadanas.com za komentar je pitalo narodnog poslanika Igora Crnadka koji je pozvao gradonačelnika Radojičića da opozove odluku o zatvaranju Banj brda, gradskih parkova i šetalista uz Vrbas.


– Razočaravajuća je slika koja se pojavila na društvenim mrežama da na izletišta dok su zatvorena uživa supruga gradonačelnika Radojičića. Očigledno je da jedna pravila važe za građane Banjaluke, a druga za visoke funkcionere SNSD-a. To je ono što jako vrijđa sve građane Banjaluke i što mogu samo najoštrije osuditi, kaže Crnadak za banjalukadanas.com.


Crnadak kaže da je to besmislena odluka, da se moglo pojačati prisustvo policije i zabraniti okupljanje.


– Ljudi koji trče i brzo hodaju u prirodi ne ugrožavaju ni sebe, ni druge. Naprotiv, jačaju vlastiti imunitet i poboljšavaju fizičku kondiciju. Ali kada već postoji takva odluka, ona mora da važi sve, zaključio je Crnadak.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 67

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još