NAKON UBISTVA U NEDŽARIĆIMA

Studenti ogorčeni: 'Nožem iskasapio čovjeka... Koliko puta smo se žalili, upozoravali? Svi su gluhi!'

Hronika20.02.20, 19:31h

Studenti ogorčeni: 'Nožem iskasapio čovjeka... Koliko puta smo se žalili, upozoravali? Svi su gluhi!'
Studenti kažu da su više puta upozoravali na probleme uposlenika, ali da na njihove apele niko nije reagovao

 

Još nisu poznati mogući motivi ubistva koje se desilo danas prijepodne u Studenstskom centru u Nedžarićima, koje je šokiralo građane Sarajeva.


Međutim, studenti kažu da su više puta upozoravali na probleme uposlenika, ali da na njihove apele niko nije reagovao.


- Ovo što se desilo je posljedica toga što je javnost gluha. Izlazili smo deset puta sa problemima uposlenika. Evo do čega je dovelo - da se na oči 850 studenata desi ubistvo. Nožem iskasapio čovjeka. Koliko puta smo se žalili? Šta je menadžment uradio? Ovo su njihovi neki problemi - upozorio je u izjavi za medije Kenan Velagić, predsjednik Udruženja studenata “Studentski centar” Sarajevo.


- Moramo fakultete nekako završavati. Ministrica kaže da je ne zanimamo. Kome god da se obratite, gluhi su svi, nikoga ne zanimamo - ogorčeno je dodao Velagić.


Podsjećamo, na području kantona Sarajevo i Istočnog Sarajeva i dalje traje opsežna policijska Višesatna potraga za Sejom Tahirovićem, koji se sumnjiči da je jutros u sarajevskom Studentskom centru Nedžarići usmrtio vog kolegu Almira Škrijelja sa više uboda nožem.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još