Velika umjetnica ili žena bez duše:

Velike Hrvatine se bune, a veze s mozgom nemaju, NBA košarkaš odbranio Josipu Lisac

Kultura19.02.20, 10:44h

Velike Hrvatine se bune, a veze s mozgom nemaju, NBA košarkaš odbranio Josipu Lisac
Podsjećamo da su se hrvatski portali i mediji upalili od polemika nakon jučerašnje Josipine izvedbe hrvatske himne na inauguraciji hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića

 

Hrvatska himna u izvedbi Josipe Lisac posljednjih dvadesetak sati izaziva različite komentare.


Društvene mreže napunile su se bijesnim komentarima, memovima i šalama na račun glazbene dive i njene izvedbe, a svoj sud dao je i proslavljeni hrvatski košarkaš Mario Hezonja, igrač Portland Trail Blazersa.



"Diva i jedna od naših najboljih pjevačica ikad. Ako ne i naš najbolji glazbeni vokal ikad. Naša himna je jedinstvena, a pošto ju je otpjevala na svoj način naravno da se velike Hrvatine bune, a veze s mozgom nemaju. Respect", napisao je košarkaš koji u NBA ligi igra svoju petu sezonu, a prenosi Index.hr.
 

Nema blage veze ovo s himnom. Jedino riječi, sve ostalo tuljenje, kao da smo na samrti", napisao je jedan komentator.


"Naša himna je lijepa kad je pjeva osoba sa srcem i dušom, a to nije Josipa Lisac", oštra je bila druga komentatorica.


"Ovakvu himnu ne mogu slušati, iskasapila je" ,"Bolje da je Kolinda otpjevala", "Josipin nastup opisao bih kao zavijanje čagljeva i bijesnih pasa", "Bilo me je strah, a očito s razlogom", "Zavijala je kao da mačka ranjenog za rep navlači", "Izvedba himne običan je cirkus i sprdačina", "Tako ja pjevam kad se izbijem iz alkohola", "Ovo je bilo jezivo, karikatura za himnu", samo su neki od brojnih negativnih komentara upućeni na račun Josipine izvedbe.


Da li vam se originalna Josipina izvedba himne na jučerašnjoj inauguraciji hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, dopada ili ne prosudite sami.

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/jk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!