VIDEO/ Nevjerovatni rezultati

Ovaj jednostavni trik najbolje čisti veš mašine: U nekoliko minuta unutrašnjost se ispuni prljavom vodom

Auto & Dom05.02.20, 12:21h

Ovaj jednostavni trik najbolje čisti veš mašine:  U nekoliko minuta unutrašnjost se ispuni prljavom vodom
Mnoge žene pokušale su očistiti unutrašnjost na razne načine, koristeći vodu, ocat i ostale preparate. Međutim, internetom se proširio ovaj vrlo jednostavan trik koji je navodno najdjelotvorniji dosad

 

Muči vas prljavština unutar veš mašine? Ovaj trik trebao bi vam pomoći da vaša veš mašina zablista.

 

Budući da veš mašina služi za pranje prljavog rublja, ne čudi da se u njoj nakuplja mnogo prljavštine. Mnoge žene pokušale su očistiti unutrašnjost na razne načine, koristeći vodu, ocat i ostale preparate. Međutim, internetom se proširio ovaj vrlo jednostavan trik koji je navodno najdjelotvorniji dosad.

 

U Facebook grupi Mums who clean javila se žena koja je otkrila kako joj unutrašnjost veš mašine zablista nakon što u nju ubaci tabletu za pranje posuđa.

 

Ubrzo su i ostale žene počele koristiti taj trik te su se složile kako je ovaj način čišćenja uistinu najdjelotvorniji. Nakon što se tableta ubaci, u samo nekoliko minuta unutrašnjost veš mašine ispuni se prljavom vodom, a rezultati su nevjerovatni.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!