Čudni recepti za harmoničan brak

Baka svingerka: Neke žene vole jogu, neke badminton, a ja volim tjelesne užitke

Zabava04.02.20, 15:26h

 Baka svingerka: Neke žene vole jogu, neke badminton, a ja volim tjelesne užitke
"Sex je najzabavniji i najugodniji način provođenja vremena", kaže Marie.

 

Marie Calvert (67) iz Velike Britanije šokirala je svijet izjavom da je spavala sa više od 3.000 ljudi.

 

- Seks je moja strast. To je najzabavniji i najugodniji način provođenja vremena. Neke žene vole jogu, neke badminton, a ja volim tjelesne užitke - izjavila je Mari.

 

Marie Calvert je sretno udata žeta već skoro 50 godina. Sa svojim mužem Barrjem živi u harmoičnom braku i kaže da su još odavno jasno odvojili seksualni od ljubavnog života, piše Srbijadanas.

 

- Nije prirodno imati jednog intimnog partnera 60 godina. Život je eksperimentiranje i doživljavanje, i to je ono što mi radimo. Moj muž Barry ide s drugim ženama, a ja s drugim muškarcima. Nisam ljubomorna jer znam da me voli. Do 28. godine sam bila samo s njim, imali smo fantastične intimne odnose. Jednog dana on je došao kući sa svingerskim časopisom koji je pokupio od kolege. Našalio se da bi i mi to trebalo da probamo, a ja sam mu rekla da ne bude lud. Više nismo razgovarali o tome - prisjetila se.



Kako joj svingerski časopis nije izbijao iz glave, odlučila je najzad da sa svojim suprugom isproba i te stvari. U svojoj izjavi Mari se prisjetila i dana kada su upoznali prvi svingerski par.

 

Bili su to univerzitetski profesori u četrdesetim godinama života.

 

- Bio je to petak i sećam se kako smo se vozili u njihovu kuću. Barry je zaustavio automobil i pitao me: 'Jesmo li sigurni?' Bili smo tako nervozni, ali i ludo uzbuđeni. Rekla sam mu da ćemo pokušati jednom pa vidjeti. Sve je prošlo i više nego dobro - rekla je.

 

- Odlučili smo da otvorimo svingerski klub 1997. godine. Bilo je to dosta posla, ali željeli smo da radimo nešto oko čega smo strastveni. Klub i dan danas dobro radi. Tokom radnog vremena se nikada ne "pohvatamo", to je naš posao, a mi smo profesionalci. Ali, kada se klub zatvori..."



Ova nestašna bakica, koja ima i dvoje unučića, nakon operacije koljena, morala je da uspori malo. Kako kaže, prošle godine imala je samo trojicu ljubavnika, ali ne namjerava još uvjek prestati sa zabavom i opuštanjem.  

 

- Pazimo na sigurnost i nikada nisam osjetila da sam u opasnosti. Barry je obično u istoj sobi ili nedaleko, dodaje Marie.

 

Više fotografija pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još