FOTO/ CRVENA HALJINA SVE OTKRILA

Još jedna 'Zvezda Granda' u razgolićenom izdanju: Mlada pjevačica pokazala bradavice, a onda su sijevnule i gaćice...

Showbizz29.01.20, 12:59h

Još jedna 'Zvezda Granda' u razgolićenom izdanju: Mlada pjevačica pokazala bradavice, a onda su sijevnule i gaćice...
Haljina od tila imala je dubok izrez do boka, ali je bila i providna, pa je pjevačica otkrila i svoje intimne dijelove tijela

 

 


Hana Mašić, hrvatska pjevačica, publici je poznata kao učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a prisustvovala je i ovogodišnjoj regionalnoj muzičkoj dodjeli nagrada Music Awards Ceremony (MAC), koja je održana 27. januara u beogradskoj "Štark" areni.

 


Ona se na ovom događaju pojavila u elegantnoj crvenoj haljini. Međutim, medijima i fotografima nije promaklo da je mlada pjevačica, ipak,  pokazala previše.


Naime, haljina od tila imala je dubok izrez do boka, ali je bila i providna, pa je pjevačica otkrila i svoje intimne dijelove tijela.


Dok je pozirala okupljenim fotoreporterima na crvenom tepihu, ispod gornjeg dijela haljine sijevnule su bradavice, a kada je izbacila nogu naprijed radi ljepše fotografije, ukazao se ispod i donji veš krem boje.

 

hana-masic-mac

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

**************************************************

 

Bonus video... gledaj DEPO TV!

 

 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!