Šokantni intervju na Face TV/ Pećanin 'sve po spisku'

Seki niko ništa ne može, Zlatko je pohlepan, Bakir nesposoban, Komšić u kanalizaciji, a Naša stranka - zašto uopšte postoji?!

Front10.01.20, 23:03h

Seki niko ništa ne može, Zlatko je pohlepan, Bakir nesposoban, Komšić u kanalizaciji, a Naša stranka - zašto uopšte postoji?!
U večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika na Face TV, gost Senada Hadžifejzovića bio je Senad Pećanin, novinar, advokat, pravnik... Razgovaralo se o "svemu i svačemu", a kako su se pretresle vruće političke teme u CD-u, pogledajte u priloženom videu...

 

  


Seka ima nezajažljivu potrebu da bahato vlada i ne može joj se ništa. U Radončiću je personalizirana sva bijeda bošnjačke politike,vrijeđao je mrtve Bakirove roditelje a onda ga Bakir izabare - nedostatak morala i karaktera!


Zlatko je pohlepan, egocentričan, legalizirao je korupciju, promovirao kriminal "bijelih okovratnika"! 


Bakir je samo Alijin sin, ima neznanje i nesposobnost... Vraća Brankovića u vlast jer se u okruženju tih ljudi osjeća među svojima, ima odanost, da mu novi ne bi otišli kao Konaković! 


Komšić je izdao, pljunuo u lice onima koji su ga podržali, isporučio je Sarajevo SDA, političar je malog formata, zapečatio je karijeru! Komšić je ušao u kanalizaciju, a napustio čistu šestorku koja je bila neka nada


Konaković je pokušao otkriti kriminal, upro je u osinje gnijezdo, a onda dao pare BANU-u - klasični politički mediokritet! 


Kojović i Čudić kao nekada Zlatko, očistili Našu Stranku od rivala! Nejasno mi je zašto NS postoji, da bi njih dvoje-troje imali primanja zastupnika? Neka siđu u političku septičku jamu i čiste! 

 

Ovo je dio razgovora u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika na Face TV, a gost Senada Hadžifejzovića bio je Senad Pećanin, novinar, advokat, pravnik... Razgovaralo se o "svemu i svačemu", a kako su se pretresle vruće političke teme u CD-u, pogledajte u priloženom videu...

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)  

 

Gledaj bonus VIDEO... DEPO TV!

 

 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 100

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još