FOTO/ PRILIKA ZA POSAO, SAZNAJTE NA VRIJEME

Radnici iz BiH produžuju svoje ugovore: Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu, plaće iznad prosjeka!

Biznis Klub08.01.20, 22:13h

Jadranka grupa s Lošinja, jedna od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj - zapošljava

 

 

 

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

 

losinj-posao-5

 

Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju, s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu te obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

 

U Grupi radi oko 800 stalnih zaposlenika, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih doseže i do 1.600 osoba.

 

losinj-posao-1

 

Da je Jadranka grupa poželjan poslodavac, potvrđuje i činjenica da se u Jadranka grupi od 2009. udvostručio broj zaposlenika. U Jadranka grupi ukupno je 800 stalnih zaposlenika kojima se od aprila pa do kraja septembra pridružuje još 800-tinjak sezonskih radnika. Osim lokalnog stanovništva velik broj zaposlenika dolazi iz EU te iz cijele regije.

 

Zadovoljstvo zaposlenika pokazuje i činjenica da su mnogi sezonski radnici iz Bosne i Hercegovine odlučili produžiti svoje ugovore o radu.

 

Prednost Jadranka grupe jest da su plaće dosta iznad prosjeka industrije u Hrvatskoj te iznad hrvatskog prosjeka.

 

Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava stjecanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja. Jadranka u edukacije zaposlenika ulaže višemilijunske iznose te putem vlastite Gastroakademije za visoku uslugu hotela 5* i  specijalizacija za zanimanja poput barmena, somelijera i conciergea omogućava napredovanje u karijeri.

 

losinj-posao-4

 

Jadranka grupa zapošljava na radnim mjestima konobar (m/ž), kuhar (m/ž), sobarica/čistačica, spa terapeut (m/ž), spasilac (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), čistač (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), radnik u domaćinstvu (sobar) (m/ž), prodavač (m/ž), pekar (m/ž), mesar (m/ž), slastičar (m/ž), vozač C kategorije (m/ž), skladišno transportni radnik (m/ž) i drugim radnim mjestima.

 

Više informacija i popis otvorenih natječaja potražite na http://www.jadranka.hr/karijere.

 

Promotivni sasdržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još