INCIDENT O KOME BRUJI HRVATSKA

Ovo je Kolindin savjetnik koji je napao Milanovića: Ko je Tomislav Madžar i kakve veze ima sa Halidom Bešlićem?!

Front03.01.20, 16:18h

Ovo je Kolindin savjetnik koji je napao Milanovića: Ko je Tomislav Madžar i kakve veze ima sa Halidom Bešlićem?!
Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu, gdje je i doktorirao na temi “Psihološki predskazatelji sportskih povreda u profesionalnih fudbalera i rukometaša”

 

 


Savjetnik aktualne hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Tomislav Madžar sinoć je izgubio kontrolu pa je nakon sučeljavanja na HTV-u napao predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića.

 

- Sram vas bilo – galamio je Milanoviću koji je u tom trenutku izlazio iz zgrade HRT-a, a budući da je incident snimljen i odmah objavljen u medijima, Madžar je priznao kako njegova reakcija nije opravdana te da mu je žao.

 

– Zoran Milanović cijelu kampanju vrijeđa sve HDZ-ovce, da smo lopovi, vrijeđa ljude iz vukovarske kolone, vrijeđa branitelje, prema predsjednici se ne ponaša džentlmenski, nije joj na kraju sučeljavanja ni ruku pružio, zato sam mu rekao da je to sramotno”, rekao je nakon incidenta savjetnik predsjednice – piše Večernji list.

 

 

Inače, Tomislav Madžar rođen je 1979. godine, a po struci je ljekar. Specijalista je i univerzitetski magistar medicine rada i sporta, pa je i upravnik poliklinike. Završio je specijalistički postdiplomski studije Menadžment u zdravstvu pri Medicinskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu.

 

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu, gdje je i doktorirao na temi “Psihološki predskazatelji sportskih povreda u profesionalnih fudbalera i rukometaša”.

 

Na zabavi nakon uspješno odbranjenog doktorata kojoj su prisutvovali rektor Univerziteta u Zagrebu Damir Boras, predsjednik HAZU Zvonku Kusić, čelnici HDZ-a Milijan Brkić i Tomislav Čuljak…, goste je zabavljao slavljenikov prijatelj Halid Bešlić.

 

Kako je kasnije objasnio Bešlić, Tomislav Mažar je bio organizator i menadžer njegovih koncerata, kao i koncerata Miše Kovača i još nekih estradnih zvijezda.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još