FOTO/ ODABERITE SVOJ STIL

Otmjena punđa ili seksi lokne: Popularni frizerski salon u Sarajevu predlaže frizure za najluđu noć

ŽENA iN28.12.19, 17:08h

Otmjena punđa ili seksi lokne: Popularni frizerski salon u Sarajevu predlaže frizure za najluđu noć
Pogledajte neke od predloženih frizura za novogodišnju noć i odaberite svoju... U Salonima M Šabić svaka od njih može biti vaša!

 

 

 

Kako nam se približava Nova godina, počinju i pripreme za doček, a njihov neizostavni dio su i frizure koje će se odabrati za najluđu noć. 


Popularni frizerski salon u Sarajevu i jedan od najstarijih u ovom gradu, M Šabić, kada je u pitanju novogodišnjih stajling i svečane frizure, predlaže podignutu kosu (punđu) u stilu koji ističe jasnu formu bez nepotrebnog komplikovanja - izgled koji će istaknuti liniju vrata i ramena.

 

sabic-frizura-10


Za one dame koje više vole neformalni izgled uvijek su "in" romantične lokne, pogotovo ako ih upotpunjava boja kose koja ide u dva - tri tona, međusobno se stapajući, što u konačnici kosi daje opušten, ali elegantan izgled. Skladnost se može postoći i pramenovima bež i toplih plavih tonova  u stilu baby look-a.

 

sabic-frizura-2

 

U nastavku pogledajte neke od predloženih frizura za novogodišnju noć i odaberite svoju... U Salonima M Šabić svaka od njih može biti vaša!

 

sabic-frizura-1

sabic-frizura-11

sabic-frizura-5

sabic-frizura-8

sabic-frizura-4 sabic-frizura-9
sabic-frizura-6 sabic-frizura-7

sabic-frizura-3

sabic-frizura-12

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!