užitak u zimskom raspustu

Uskoro još čarobnija Ledena čarolija na Vilsonovom šetalištu

Zabava24.12.19, 17:28h

Uskoro još čarobnija Ledena čarolija na Vilsonovom šetalištu
Tokom zimskog raspusta djeca će imati priliku besplatno naučiti klizati i uživati na otvorenom na ovoj čarobnoj lokaciji


Općina Novo Sarajevo i ove godine priprema za građane od 27. decembra 2019. do 26. januara 2020. god. sada već tradicionalnu manifestaciju pod nazivom „Ledena čarolija“.


I ove godine program je obogaćen dodatnim sadržajem i programom za cijelu porodicu koji će biti realizovan kod otvorene scene između Historijskog i Zemaljskog muzeja na
Vilsonovom šetalištu. Kako nam je rečeno iz SM Studio Marketing Legend, agencije za implementiranje projekta, pripreme oko postavljanja klizališta i drvenih kućica su u završnoj fazi, gdje će biti ponuđen do sada najraznovrsniji sadržaj za sve generacije.

 

Klizalište, drvene kućice sa različitim sadržajem, radionice za najmlađe, druženje sa maskotama, muzika i zabavni nastupi garantuju siguran provod punih mjesec dana.


„Ovo je četvrta godina kako Općina realizuje "Ledenu čaroliju", kao poklon svim građanima Novog Sarajeva i drugih općina. Svake godine dodajemo nove sadržaje, a višegodišnje iskustvo nam pomaže u tome. Naravno, i sami građani su svojim sugestijama, pohvalama i kritikama uveliko kreatori sadržaja i noviteta na Ledenoj čaroliji“, navela je Minka Gazibara Bajramović, direktorica agencije.

 

ledena-carolija-2


Tokom zimskog raspusta djeca će imati priliku besplatno naučiti klizati i uživati na otvorenom na ovoj čarobnoj lokaciji. Svim posjetiocima će biti obezbijeđeno besplatno korištenje klizaljki, kao i velikog klizališta. Najmlađi klizači će i ove godine imati svoje vrijeme na ledu koje mogu provesti samo u pratnji roditelja.


Dječija igraonica će biti veća nego li prethodnih godina, gdje će se odvijati edukativne, interaktivne i zabavne radionice svakog vikenda. Tokom svakog dana mališane će u svojoj kućici dočekivati Djeda Mraz u zanimljivom društvu, a subotom je za njih pripremio i prigodne poklone.


Kako zabavi nema kraja na Ledenoj čaroliji svi posjetioci će biti u prilici na zanimljiv način osvojiti i vrijedne nagrade koje su obezbijedili dugogodišnji prijatelji projekta.


Istaknuli bismo da su najveći napori uloženi u sigurnost klizališta, jer je prije svega namijenjeno djeci. Sa Ledenom čarolijom u punom sjaju i prazničnoj atmosferi na našem najpopularnijem šetalištu provedite najčarobniji dio godine. 


(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!