KOGA BRIGA ZA SIGURNOST

Damir Nikšić nakon što mu razbiše BMW: Moram prvo da dokažem 'oklen mi auto'... U ovom trenutku - to je prioritet!

Front22.12.19, 16:33h

Damir Nikšić nakon što mu razbiše BMW: Moram prvo da dokažem 'oklen mi auto'... U ovom trenutku - to je prioritet!
KO SDP Sarajevo u svom saopštenju osudio je ovaj vandalski čin, a danas tokom dana oglasio se ponovo i Damir Nikšić novim FB postom, te pojasnio detalje policijskog uviđaja, ali i reakcije koje su potom uslijedile na društvenim mrežama...

 

 

Sinoć je zastupnik u Skupštini KS, Damir Nikšić, na svom FB profilu objavio dramatično saopćenje, uz fotografiju na auta kome su razbijeni prozori. Ovo se dogodilo usred isto tako dramatične borbe za prevlast u Kantonu Sarajevo, pa se u zraku odmah pojavilo i pitanje da li se radi o političkom pritisku. 


Tim povodom reagirao je i KO SDP Sarajevo i u svom saopštenju osudio ovaj vandalski čin, a tokom dana oglasio se ponovo i Damir Nikšić novim FB postom, te pojasnio detalje policijskog uviđaja, ali i reakcije koje su potom uslijedile na društvenim mrežama...  

 

Jutro je pametnije od noći, koliko ova topla jutra krajem decembra u vrijeme globalnog zatupljenja to uopšte mogu biti. Ali barem nema zagađenja da dodatno smanjuje IQ. Zato mi nešto pade na pamet. Ne brinite, nije grana. Već ovo:


Znači, razbije neko ili “nešto” granom na kojoj ne ostaju otisci (riječi inspektora od sinoć, a ne moja teorija zavjere) zadnje staklo na 12 godina starom BMW-u, koji nije moj, za koji nigdje i nikad nisam izjavio da je moj, za koji su pojedini novinari pretpostavili i pogrešno prenijeli da je moj, a koji moji saradnici i ja posljednjih godinu dana koristimo po gradu, kantonu, entitetu, državi i regiji, i umjesto pitanja sigurnosti skupštinskog zastupnika na društvenim mrežama, neki pokrenu pitanje porijekla imovine skupštinskog zastupnika, tj. imovine “političara”, tj. moje imovine. 


Prioritet u ovom trenutku je da ja dokažem “oklen mi auto”.


Cool!


Znači tako se pokreće pitanje porijekla imovine: džipova, vila i to?


Plašim se, ako je zaista to zvanična procedura u glavnom gradu, da bi se mase mogle pokrenuti i toljagama počele pokretati pokretanje pitanja porijekla imovine širom zemlje.


Ne znam samo kome je to u interesu. Znate li vi?

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!