AKTUELNI KOMENTAR/ Damir Nikšić zapalio društvene mreže

Polako, nije šećer u vodu... Gluho bilo! Čemu hića i nervoza? Nije valjda da Bakir, Željko i Fahro jedan drugom ne vjeruju...?!

Front21.12.19, 11:23h

Polako, nije šećer u vodu... Gluho bilo! Čemu hića i nervoza? Nije valjda da Bakir, Željko i Fahro jedan drugom ne vjeruju...?!
Oni meni k'o pravi šibicari i šverceri: brzo kupi kraden sat na ulici dok murija nije naišla - i onda poslije skontaš da je dupljak. Ne valja ništa na brzinu. Može doći do preuranjene ejakulacije i labave koalicije - poručuje Damir Nikšić u svom FB komentaru

 

Dok se u medijima, kako kojim, biraju i strogo selektiraju informacije koje idu u javnost, a tiču se "rušenja Šestorke i dizanja na vlast nove Trojke u Kantonu Sarajevo", dotle na društvenim mrežama bukti pravi rat komentara, oprečnih stavova, duhovitih poruka, ciničnih opaski, postova... Među njima je i FB komentar nekadašnjeg člana SDP-a BiH, a danas nezavisnog zastupnika u Skuštini KS, Damira Nikšića, koji se u svom osvrnuo na borbu za vlast u "bh. kantonu koji vrijedi više od deset drugih".    

 

Oni gore u “odajama” kuju li kuju planove punom parom. J*bo sjednicu i mlade.


Aaaaaa... Pa nije šećer u vodu.


Čemu tolika žurba ako imaju većinu? Polako, brate. Ni u opštini ne može isti dan. Ima procedura. A kamoli kad se mijenja vlast i ruši vlada kantona sa najvećim budžetom (pola države) i glavnog grada čitave i pola države.


Pa nije puč, gluho bilo, il’ državni udar?!


Treba za tu generalku makar mjesec-dva.


Sve će biti po zakonu, u okviru zakonskih rokova, poštujući pravilnike i proceduru. Ne gori.


Nije valjda da Bakir, Željko i Fahro ne vjeruju jedan drugom pa ne mogu odmah pristupiti podjeli vlasti i pozicija u Vijeću ministara dok ne isporuče Kanton?


Ako su se dogovorili, ako imaju većinu, ako su ponovo pronašli staru ljubav - pa valjda su mirni? Pa može onda Kanton polako, po zakonskim rokovima i procedurama za mjesec-dva. Kad god legne - legne. Pa jel’?


Jer, inače, čemu tolika hića i nervoza?


Oni meni k'o pravi šibicari i šverceri: brzo kupi kraden sat na ulici dok murija nije naišla - i onda poslije skontaš da je dupljak.


Ne valja ništa na brzinu. Može doći do preuranjene ejakulacije i labave koalicije - prokomentarisao je Nikšić.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Gledaj još na DEPO TV!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 45

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još