KO JE ROKERA KOJA JE MEDIJSKI 'ZGAZILA' PJEVAČA

Smlatila Miroslava Škoru: Pogledajte kako Katarina Peović praši sa gitarom pjesmu Divljih jagoda 'Motori'

Zabava20.12.19, 12:02h

Smlatila Miroslava Škoru: Pogledajte kako Katarina Peović praši sa gitarom pjesmu Divljih jagoda 'Motori'
Osim autorskih pjesama na albumu "Mačke vole grebat"i, grupa Maxmett je, u suradnji sa gitaristom Divljih jagoda Seadom Lipovačom, obradila i tri pjesme sastava Divlje jagode: "Motori" te "Moja si" i "Kako si topla i mila"

 

Predsjednička kandidatkinja Radničke fronte Katarina Peović početkom devedesetih svirala je električnu gitaru u prvom hrvatskom ženskom rock i heavy metal bendu Maxmett. 

 

Cure su se na sceni pojavile 1991. godine, kada su snimile prvi i posljednji album "Mačke vole grebati", a s istim hitom brzo su se pojavile i na HRT-u. Peović je bila prva gitara u bendu, a glavni vokal bila je Tina Rupčić. 

 


Osim autorskih pjesama na albumu Mačke vole grebati, cure su u suradnji sa gitaristom Divljih jagoda Seadom Lipovačom obradile i tri pjesme sastava Divlje jagode: "Motori" te "Moja si" (obrada: "Tvoja sam") i "Kako si topla i mila" (obrada: "Ti baš ti") koje imaju drugačiji naziv i stihove.

 

Mediji u Hrvatskoj se odreda slažu da je ova rokerka potpuno izbezumila Miroslavu Škoru na predsjedničkoj debati na HRT-u, što će ga vjerovatno koštati poraza na izborima u Hrvatskoj.

 

katrina-peovic

 

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!