Foto i video/ Gala koncert muzičke legende

Bryan Ferry oduševio nastupom na Jahorini: Gotovo dva sata najvećih hitova za sretnike koji su uspjeli doći do karte

Zabava08.12.19, 10:44h

Iako je početak koncerta kasnio dva sata, spektakularna bina, prateći vokali, muzičari i na koncu legendarni Bryan upriličili su noć za pamćenje

 

Legenda britanske muzike Bryan Ferry oduševio je publiku na Jahorini gdje je sinoć nastupio u okviru otvaranja skijaške sezone.

 

Iako je početak koncerta kasnio dva sata, spektakularna bina, prateći vokali, muzičari i na koncu legendarni Bryan upriličili su noć za pamćenje.

 

Prije njega, na bini u šatoru podignutom samo za ovu priliku, nastupio je Dejan Cukić & Spori ritam koji nije krio čast što svira prije Ferryja.


Ferry je izveo neke od najpoznatinih pjesama sa svog repertoara poput "The Main Thing", "Out of the Blue", "Don't stop the Dance", "Boys and Girls", "Avalon", "Virginia Plain", "Let's Stick Together", te priredio gala koncert kojim je i zvanično otvorena ski sezona na Jahorini.


O interesu javnosti za koncert najbolje govori činjenica da su karte rasprodane prije nekoliko dana, a publika je sinoć uživala u gotovo dvosatnom nastupu muzičke legende.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

Pogledajte bonus video...

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još