Prozvala ga za bježanje od odgovornosti

Damir Marjanović reaguje na izjavu Sabine Ćudić: 'Možda bih i zamjerio prije par godina...'

Front28.11.19, 11:17h

Damir Marjanović reaguje na izjavu Sabine Ćudić: 'Možda bih i zamjerio prije par godina...'
Ćudić je, takođe, rekla da je Marjanović nije lično obavijestio o svojoj odluci

 

Možda bih i zamjerio ovakve naslove prije par godina, no shvatio sam da postoji velika razlika u nijetu ljudi prilikom ulaska u politiku. Jednima je ona jedini izvor primanja, a drugima je prostor u kojem žele mijenjati stvari nabolje. Stoga, ne treba čuditi što ovi drugi ne zamjeraju ovim prvima kada izjave ovako nešto, poručio je na svojoj Facebook stranici Damir Marjanović, poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo.

 

 

On je, naime, jučer napustio Klub Naše stranke u Skupštini Kantona Sarajevo, a predsjednica Glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić je u emisiji Pressing na N1 komentarisala ovaj njegov potez, rekavši da misli da je ovo šesta ili sedma funkcija koju je Marjanović napustio u proteklih pet godina.

 

Ćudić je, takođe, rekla da je Marjanović nije lično obavijestio o svojoj odluci.

 

- Nije me lično obavijestio. U životu svake stranke prijelomni trenutak je ulazak u izvršnu vlast. To je momenat kada se svi članovi moraju zapitati zašto su ušli u politiku. Mogu biti ponosna da je veliki broj članova u Našoj stranci iz pravog razloga - izjavila je, između ostalog, Sabina Ćudić za N1.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 53

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još