foto/ porodično uživanje

Nakon razvoda o kojem su svi brujali, Andrej i Anabela ponovo zajedno s kćerkicom: Palo pomirenje?

Showbizz23.11.19, 15:06h

Nakon razvoda o kojem su svi brujali, Andrej i Anabela ponovo zajedno s kćerkicom: Palo pomirenje?
Andrej je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj su Anabela, on i njihova kćerka Blankica

 


Iako su nedavno otkrili da su se razveli, Anabela Bukva i Andrej Atijas, ako je suditi po njihovim objavama na Instagramu, uživaju u vremenu koje provode zajedno.

 

Naime, Andrej je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj su Anabela, on i njihova kćerka Blankica, a njihovim fanovima je to bilo dovoljno da posumnjaju da su se pomirili. 

 

andrej-i-anabela

 

andrej-atijas-blanka

 

Podsjećamo, oni su se razveli prije nekoliko mjeseci, a nakon sedam godina braka. Andrej je tim povodom govorio za  magazin Azra. 

 

– Našem braku ništa nije presudilo. Nisu kod nas bili ono standardni razlozi tipa neko je nekog prevario pa kao to je na kraju presudilo. Ne, kod nas je to malo duže trajalo, ne mogu reći od samog početka da su krenuli da nam kvare vezu i novinari i svi koji su se miješali u naš brak, mi smo se izborili s tim, ja sam bio neko ko nije bio svjestan te vrste medijskog utjecaja, do tada sam komunicirao s medijima kroz kompaniju koja ima potpuno drugi oblik komuniciranja s medijima. I kad sam ušao u taj svijet, mislio sam da ću se snaći, međutim, to sve me jako zbunilo, sve je bilo tako ubrzano. Ali, prilagodio sam se  tome, uspjeli smo da sve prevaziđemo – rekao je on. 

 

Anabela, koja je o razvodu govorila  u jednoj televizijskoj emisiji, naglasila je  da će među njima uvijek postojati neraskidiva nit, te da se danima nakon razvoda osjećala kao da joj je neko umro, jer je, priznala je, nijedan muškarac nije osvajao tako kao on. 

 

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!