TRAGOVI U LJUBUŠKOM OTKRIVAJU

Klupko se odmotava: Pronađeni automobili koje je policija povezala sa ubistvom 19-godišnje Lane Bijedić

Hronika14.10.19, 14:34h

Klupko se odmotava: Pronađeni automobili koje je policija povezala sa ubistvom 19-godišnje Lane Bijedić
Danonoćno se radi na istrazi ovog brutalnog ubistva, vještače se kamere, laptop i sve što bi moglo biti sumnjivo i dovesti do otkrića počinioca zločina

 

 

Istražioci u Hercegovini uvjereni su da bi ova sedmica trebala odmotati klupko i dovesti do ubica 19-godišnje Lane Bijedić.


Posebno je zanimljivo da su u selima oko Ljubuškog pronađeni automobili koje je policija povezala s ubistvom Mostarke koja je prije devet dana nađena u rijeci Studenčici.

 
Kako su za Klix.ba potvrdili u Tužilaštvu Zapadnohercegovačkog kantona, policija se fokusiarala na najmanje dva automobila koja se dovode u vezu s misterioznim ubistvom. Čeka se njihovo izuzimanje te vještačenja koje bi trebalo odgonetnuti ko je i vođen kojim motivom ubio Lanu te kobne nedjelje.


Također, kako navode izvori bliski istrazi, dodatni problem predstavlja Lanin telefon iPhone, koji policijski vještaci teže otvaraju nego telefone koji rade na android operativnom sistemu.


Kako je poznato, danonoćno se radi na istrazi ovog brutalnog ubistva, vještače se kamere, laptop i sve što bi moglo biti sumnjivo i dovesti do otkrića počinioca zločina, a šta je sve sumnjivo čitajte u tekstu ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook