foto/ humana priča

Radnici BH Telecoma nastavili sa pokroviteljstvom apartmana 'Kućica' u Roditeljskoj kući

Hronika10.10.19, 15:16h

Radnici BH Telecoma nastavili sa pokroviteljstvom apartmana 'Kućica' u Roditeljskoj kući
Projekat pokroviteljstva apartmana „Prijatelj Roditeljske kuće“ donosi njen opstanak, ali i dobre ljude iz društveno odgovornih kompanija koje su već odavno prepoznale dobrobit koju Kuća donosi djeci oboljeloj od raka te su podržale njen rad na razne načine

 

 

Osnovna sindikalna organizacija Generalne direkcije BH Telecoma i radnici BH Telecoma nastavili su sa svojom podrškom pokroviteljstva apartman pod nazivom „Kućica“ koji simbolizuje brigu društvene zajednice, krov koji štiti djecu oboljelu od raka i njihove porodice.

 

bh-telecom-rodit-kuca-2


Ova priča dobija svoj nastavak i u ovoj godini te pripovijeda najljepše priče ujedninjenih radnika koji su odvojili sopstvena sredstva kako bi podržali djecu oboljelu od raka i kako bi osigurali postojanje njihovog drugog doma tokom njihove borbe za život.

 

bh-telecom-rodit-kuca-3


Tako projekat pokroviteljstva apartmana „Prijatelj Roditeljske kuće“ donosi njen opstanak, ali i dobre ljude iz društveno odgovornih kompanija koje su već odavno prepoznale dobrobit koju Kuća donosi djeci oboljeloj od raka te su podržale njen rad na razne načine.

 

bh-telecom-rodit-kuca-1


BH Telecom zajedno sa svojim radnicima je jedna od tih kompanija koji su od početka pružili ruku podrške Udruženju Srce za djecu i kroz razne projekte do sada iskazali da su vjerni prijatelji djece oboljele od raka i njihovih porodica.

 

bh-telecom-rodit-kuca-5


Radnici BH Telecoma su ponovo pokazali da su prijatelji Roditeljske kuće i djece oboljele od raka i da su spremni biti uvijek tu za djecu kojoj je to najpotrebnije, da su spremni biti ona dobra promjena koja im je baš sada potrebna.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!