Rukometašica Blažu Sliškoviću prvom rekla 'DA'

Jednog muža su ubili na kućnom pragu, za drugog ne zna je li živ ili mrtav: Ceca Kitić prošla pravu DRAMU u ljubavi

Lifestyle07.10.19, 17:18h

Jednog muža su ubili na kućnom pragu, za drugog ne zna je li živ ili mrtav: Ceca Kitić prošla pravu DRAMU u ljubavi
Zoran i ja smo se mnogo voljeli, ali nas je njegova smrt razdvojila poslije tri godine zabavljanja. Do današnjeg dana nije otkriveno ko je počinio ubistvo, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mlijeko, kaže rukometašica

Svetlana Ceca Kitić ušla je u rijaliti, a njena životna priča sigurno će mnoge rasplakati.

 

Ceca je sa samo 16 godina započela vezu sa rukometašem Draganom Dašićem, a nakon toga upoznala svog prvog supruga, fudbalera Blaža Sliškovića.

 

Iako su Ceca i Blažo poslije samo šest mjeseci zabavljanja izgovorili jedno drugome sudbonosno da i zakleli se na vječnu ljubav, samo četiri mjeseca kasnije, zbog njegove posesivnosti, riješili su da se raziđu. Godinu dana nakon razvoda, odlučila je da se vrati svojoj prvoj ljubavi, Draganu, sa kojim se vjenčala 1982. godine, a iste godine rodio se i njihov sin Nikola.

 

Ceca se razvela i od Dragana, a početkom 1988. godine treći put je otišla pred oltar sa estradnim i sportskim menadžerom Goranom Bogunovićem sa kojim je iste godine dobila kćerku Maru.

 

"Rastali smo se zbog Goranove posesivnosti. On je otišao u Novi Sad, a ja sam sa kćerkicom ostala u Njemačkoj gdje sam tada trenirala. Nekoliko mjeseci nakon razvoda pozvala me je jedna prijateljica i saopštila mi da je moj bivši suprug otputovao za Budimpeštu i da mu se od tada gubi svaki trag. Kontaktirala sam ambasadu i razne organizacije, kao i Interpol kako bismo ga našli, ali se ni danas, ovoliko godina kasnije, i dalje ne zna šta se dogodilo sa njim. Ne znam da li je živ ili mrtav jer se i dalje vodi kao nestalo lice", priča Svetlana koja se nakon trećeg razvoda zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, s kojim je u vanbračnoj zajednici dobila kćerku Sašku, ali je on petnaest dana po rođenju njihove mezimice ubijen na pragu porodične kuće.

 

"Zoran i ja smo se mnogo voljeli, ali nas je njegova smrt razdvojila poslije tri godine zabavljanja. Do današnjeg dana nije otkriveno ko je počinio ubistvo, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mlijeko. Beba je odbijala da jede vještačku hranu, što je izazvalo brojne probleme. Ipak, znala sam da moram da se borim zbog svoje djece pa sam nekako uz podršku roditelja uspjela da preguram taj težak period", kaže rukometašica.

 

Godine 2007. upoznala je Milana Magića, ali se i ta ljubav završila se 2014. godine.

 

"Milan Magić i ja smo se sasvim slučajno sreli u jednom kafiću. Prvi put mi se dogodilo da sa nekim sjedim i pričam dvadeset četiri časa, a od tada, naredne tri godine nismo se nijednom razdvojili. Uživamo u svakoj sekundi koju provedemo zajedno i mogu da kažem da mi je s pedeset godina ljubav konačno otvorila vrata", izjavila je Ceca prije nekoliko godina, a kako je priznala prije nego što je kročila u Zadrugu, trenutno je sama.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!