INSPEKCIJA POTVRDILA

Sve gore od goreg: Još jedno poznato ljetovalište na Jadranu zatrpano fekalijama, kupačima prijeti zaraza...

Hronika18.09.19, 16:13h

Sve gore od goreg: Još jedno poznato ljetovalište na Jadranu zatrpano fekalijama, kupačima prijeti zaraza...
Uzimanje uzoraka mora ponavljat će dok ne prestane onečišćenje o kojem je obaviještena Inspekcija zaštite okoliša te ostale mjerodavne inspekcije



 

Na plaži u Mlinima u Župi dubrovačkoj u utorak je more kratkotrajno onečišćeno fekalijama, tj. bakterijom Escherichia coli, pa se do daljnjega ne preporučuje kupanje, izvijestili su u srijedu iz Dubrovačko-neretvanske županije.


Onečišćenje fekalijama potvrđeno je ispitivanjem kakvoće mora na tom kupalištu, koje je deveti put u sezoni proveo Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, javlja Hina.


"Utvrđeno je da rezultati analize mora za kupanje na plaži u Mlinima, uzorkovanog 17. rujna, prelaze granične vrijednosti za mikrobiološki parametar Escherichia coli", navode iz Zavoda.


Uzimanje uzoraka mora ponavljat će dok ne prestane onečišćenje o kojem je obaviještena Inspekcija zaštite okoliša te ostale mjerodavne inspekcije.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!