VIDEO/ USKORO NOVE USLUGE I SERVISI

BH Telecom na putu transformacije, direktor poručuje: Postajemo savremena kompanija spremna za digitalno doba!

Biznis Klub05.09.19, 21:10h

BH Telecom na putu transformacije, direktor poručuje: Postajemo savremena kompanija spremna za digitalno doba!
- BH Telecom je pružio ruku postojećim i potencijalnim korisnicima i partnerima, a posebno mladim i kreativnim ljudima kojima poručujemo da u ovoj kompaniji mogu imati jakog i pouzdanog partnera kako bi zajedno širili ponudu usluga i stvarali bolje bh. društvo - rekao je v.d. direktora Sedin Kahriman

 

 

BH Telecom je u procesu transformacije iz pružatelja tradicionalnih komunikacijiskih usluga u kompaniju koja pruža široki pojas digitalnih usluga, istaknuto je danas na pres-konferenciji povodom dana te kompanije.


Vršilac dužnosti generalnog direktora BH Telecoma Sedin Kahriman rekao je da ta transformacija predstavlja tehnološku i organizacijsku transformaciju, transformaciju informacionih tehnologija, implementaciju savremenih tehnoloških rješenja i promjenu razmišljanja u poslovanju. 


- BH Telecom je pružio ruku postojećim i potencijalnim korisnicima i partnerima, a posebno mladim i kreativnim ljudima kojima poručujemo da u ovoj kompaniji mogu imati jakog i pouzdanog partnera kako bi zajedno širili ponudu usluga i stvarali bolje bh. društvo - rekao je Kahriman.

 

bh-telecom-press


Poručio je da BH Telecom postaje savremena kompanija koja je spremna za digitalno doba i sve izazove i potencijale koje ono nosi.


Kahriman je najavio da će u narednih mjesec dana biti održana pres-konferencija vezana za novoosnovanu kompaniju za finansijske tehnologije na kojoj će biti predstavljene nove usluge i servisi.


Također, početkom decembra će biti objavljen javni poziv koji će predstavljati inicijalni korak u otvaranju BH Telecom prema startup sceni.


Povodom dana kompanije, BH Telecom je danas organizovao i konferenciju "Sarajevo TechLab" na kojoj su razmijenjena mišljenja i iskustva s poslovnim partnerima i velikim korisnicima o digitalnoj transformaciji, te predstavljena konkretna biznis rješenja za lakše poslovanje u digitalnom svijetu.

 

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još