U SJENI FILMA - MALO FOLK, MALO REP

Uz Seku Aleksić i Aleksandru Prijović, za vrijeme SFF-a u Sarajevo stižu i Aca Lukas i MC Stojan

DEPO CLUBBING07.08.19, 14:33h

Uz Seku Aleksić i Aleksandru Prijović, za vrijeme SFF-a u Sarajevo stižu i Aca Lukas i MC Stojan
Brojni koncerti, zabave na otvorenom i bogat noćni život i ove godine obilježit će dane tokom trajanja Sarajevo Film Festivala, najiščekivanijeg događaja u godini u prijestonici BiH

 

 


Klub My Face na Vilsonovom šetalištu, omiljeno okupljalište Sarajlija i stranih gostiju, koji je postao sinonim za najbolju zabavu petkom u gradu na Miljacki, tokom trajanja festivala, sada već tradicionalno je pripremio zanimljive goste i specijalan muzički program. Klub već godinama bilježi rekordne posjete, ima fantastičnu klupsku atmosferu i muziku, organizira nastupe zvučnih muzičkih imena pop i folk, ali i elektronske, hip hop i R'n'B muzike, što su sve dovoljni argumenti da u periodu od petka, 16. avgusta do 23. avgusta, tokom održavanja SFF-a posjetite My Face i uživate u vrhunskoj zabavi.

 


Veliki interes publike vlada i za nastup atraktivne Aleksandre Prijović koji će prethoditi festivalskoj sezoni koncerata u klubu na Vilsonovom, a planiran je za ovaj petak, 9. avgusta. Nekadašnja zvijezda „Granda“ goste u Sarajevu podsjetit će na starije hitove „Za nas kasno je“, duet sa MC Stojanom „Šta bi“, „Totalna anestezija“, „Senke“, „Testament“, „Klizav pod“, „Telo“, ali i aktuelne „Neponovljivo“ i „Bogata sirotinja“.

 

aleksandra-prijovic


Prvog dana festivala, u petak, 16. avgusta zainteresirana publika moći će da sluša Seku Aleksić. Uvijek atraktivna pjevačica u Sarajevu će prvi put izvesti novi hit „Sahara“, ali i zagrijati i rasplesati posjetioce uz svoje dobro poznate pjesme „Ti i ja smo par“, „Crno i zlatno“, „Boli stara ljubav“, „Aspirin“, „Poludela“, i mnoge druge.

 

seka-aleksic


Posljednji nastup u My Faceu imao je u januaru ove godine, a u srijedu, 21. avgusta Aca Lukas, majstor dobrog provoda, ponovo će se popeti na binu popularnog kluba. Koncerti u njegovoj režiji su uvijek spektakularni, tako da će ova informacija svakako obradovati njegove mnogobrojne fanove. Uz velike hitove Lukasa, poput „Voliš li me“, „Kafana na Balkanu“, „Nisam preživio“, „Zapišite mi broj“... i ovaj put je zagarantovan prepun klub i muzička noć puna uzbuđenja i dobrih ritmova.  

 

lukas-my-face


„Glavna faca na Balkanu“, kako sebe opisuje u jednom od brojnih hitova „La Miami“, srbijanski pjevač i reper MC Stojan u popularnom klubu nastupit će dan poslije, u četvrtak 22. avgusta. Istinski šoumen, koji je osvojio srca mlađe publike na posljednjem nastupu u Sarajevu, i ovaj put obećava nezaboravan provod uz svoje hitove „Kuku lele“, „Alo“, „Šta bi“, „Šalji broj“, „Udahni duboko“ i brojne druge, koji bilježe rekordne preglede na kanalu Youtube.

 

mc-stojan


Menadžment My Facea nastavlja vrijedno da radi, tako da uz ova, do sada poznata atraktivna muzička imena, u periodu od 16. do 23. avgusta za svoje vjerne goste i klabere priprema još nekoliko muzičkih poslastica i iznenađenja.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još