PROBLEMI U STAROM GRADU

Uzbuna ispred kuće Hanke Paldum, morala intervenisati i policija: Kraljica sevdaha nije imala izbora...

Showbizz31.07.19, 11:15h

Uzbuna ispred kuće Hanke Paldum, morala intervenisati i policija: Kraljica sevdaha nije imala izbora...
Kada je vidjela da uzaludno trubi iz svog automobila i čeka vlasnika koji je ostavio svog četverotočkaša, pozvala je policiju

 

 

 

Ispred kuće Hanke Paldum, kraljice bh. estrade, jučer ujutro morali su reagirati i policajci. Naime, neko je parkirao automobil i ne samo da joj je blokirao prilaz kući već i garažu.


Nepropisno je parkirao automobil uz njenu garažu zbog čega je Hanka morala zvati policiju, piše Hayat.ba.


Čekala je duže od 15 minuta misleći da će se pojaviti vlasnik automobila, no niko nije dolazio. Kada je vidjela da uzaludno trubi iz svog automobila i čeka vlasnika koji je ostavio svog četverotočkaša, pozvala je policiju.


„Plavci“ su brzo stigli, no kada su pozvali „pauk službu“ da pokupi nepropisno parkirani auto, nijedan „pauk“ nije bio slobodan. Jedino što im je preostalo je da vlasniku na šajbu zakače kaznu zbog nepropisno parkiranog automobila. Pjevačici nije preostalo ništa drugo nego da taksijem ode gdje je planirala.


- Nije to prvi put da se dešava slična situacija. Ulica u kojoj živim nema parking prostor, ali eto ima i takvih vozača koji, umjesto da odu na regularan parking, ne razmišljaju i automobile ostavljaju drugima ispred vrata – ispričala je Hanka.


Hanka će na ovogodišnjem festivalu „Ilidža 2019.“ promovirati svoju novu pjesmu koju je posvetila njenoj najvećoj ljubavi – jedinoj nam domovini Bosni i Hercegovini.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još