Luda zabava u Banjaluci

Svjetske zvijezde na Fresh Wave Festivalu: Pet bina, preko 120 izvođača

Zabava10.07.19, 12:57h

Svjetske zvijezde na Fresh Wave Festivalu: Pet bina, preko 120 izvođača
Upravo nova bina, na festival donosi i nešto drugačiji zvuk

 

Osmo izdanje najvećeg festivala elektronske muzike u BiH ove godine nas očekuje 8, 9. i 10. avgusta. Fresh Wave će se i ovaj put održati na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

 

Više od 120 izvođača, kako svjetski poznatih tako i lokalnih , nastupiće na osmom izdanju Fresh Wave Festivala. Festival koji ove godine nosi naziv Heaven, održaće se od 8. do 10. avgusta na tvrđavi Kastel i to na čak pet bina.


Hernan Cattaneo, Matador, Butch, Pan-Pot, Joris Voorn i imamo podršku od domaćih izvođača kao što su Nebs Jack, Mladen Tomić i drugi. Pored Main stage-a moram da spomenem i Massive i Energy bine i po prvi put i pravimo poprilično veliku binu koja će nositi naziv JägermeisterLIVE stage – rekao je direktor festivala Strahinja Grahovac.

 

Upravo nova bina, na festival donosi i nešto drugačiji zvuk. Među njima su i Sajsi MC, Krankšvester i Krešo Bengalka, koji će na JägermeisterLIVE stage nastupati prve večeri.

 

– Za petak smo spremili malo više indie dan. Tu imamo za sada Nipple People, Lollobrigida i klubsku senzaciju Perpetuum Mobile iz Subotice. Nastupiće i Eyesburn a uz njih i dobro poznata banjalučka Rok simfonija. I tu smo napravili prostor za lokalnu podršku a to je bend KOB iz Kostajnic – izjavio je direktor bine Marko Tica.

 

Trenutna cijena trodnevnih ulaznica je 65 konvertibilnih maraka.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!