video/ udri brigu na veselje

U jeku afere 'Potkivanje' Tijana Tegeltija pjeva po kafanama: Zbog OVE pjesme 'objesila se' o mikrofon u transu...

Zabava14.06.19, 12:34h

U jeku afere 'Potkivanje' Tijana Tegeltija pjeva po kafanama: Zbog OVE pjesme 'objesila se' o mikrofon u transu...
Da ju je pjesma bukvalno oborila s nogu, svjedoči Tijanino izvijanje i uživljenost

 

Supruga predsjednika VSTV-a BiH Milana Tegeltije, Tijana Tegeltija nije se puno oglašavala u javnosti za sve ovo vrijeme dok traje afera 'Potkivanje', no tu i tamo postavi 'znakoviti' post na neku od društvenih mreža kojima se koristi.

 

Da li je to post podrške svom suprugu u teškim danima ili samo promocija svog vlastitog životnog stila, upitno je, no sigurno je da Tijana pod svaku cijenu privlači pažnju svojim objavama.

 

Tako je na videu koji je postavila na Instagramu 31. maja, u jeku afere koja trese bh. pravosuđe, Tijana u nekoj vrsti transa za mikrofonom u banjalučkoj kafani 'Balkan' ozareno pjevala stihove pjesme 'Maskenbal' Adila Maksutovića.

 

Da ju je pjesma bukvalno oborila s nogu, svjedoči Tijanino izvijanje i uživljenost, a i hashtagovi u kojima i sama kaže koliko voli tu pjesmu.

 

A ne možemo ni ne zamijetiti stanovitu sličnost s Cecom, a pomalo i Anom Nikolić, a da li je to tako namjerno ili slučajno, ostaje da nagađamo...

 

U svakom slučaju, za Tijanu očito važi ona 'udri brigu na veselje...'

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Tegeltija


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još