Pravi primjer 'macho mana' sa dozom u ustima

Dizajner raskrinkao Vranješa: 'Čuveni ljubavnik iz Bosne radio je hijaluron, valjda mu ostalo od pjevačica'

Showbizz14.06.19, 11:49h

Dizajner raskrinkao Vranješa: 'Čuveni ljubavnik iz Bosne radio je hijaluron, valjda mu ostalo od pjevačica'
I još tako napućena ta usta, pa ne znaš da li je Stanija ili je fudbaler. Garderoba? Pa kakav fudbaler, takva i garderoba. Ništa, ništa, ništa, nula, nula, nula, isprozivao je Vidić Ognjena Vranješa

 

Ognjen Vranješ došao je u žižu medijskog interesovanja nakon afere sa Jelenom Karleušom, a sada je njegov izgled prokomentarisao poznati dizajner Saša Vidić u svojoj emisiji.

 

Dio Sašine emisije bio je i fudbaler Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše, kojeg je Vidić nahvalio iako godinama ne razgovara sa pop divom. A kada je došao red na Vranješa, Vidić je otkrio da fudbaler ima hijaluron u usnama:

 

– A ovdje je jedan čuveni ljubavnik iz Bosne, iz Banja Luke. Meni se sviđa kod njega što je radio onaj hijaluron na usnama, potpuno. Valjda mu je to ostalo od pjevačica koje muva. Evo vidite, ovdje je pravi primjer jednog mačo-mena sa dozom hijalurona u ustima. I još tako napućena ta usta, pa ne znaš da li je Stanija ili je fudbaler. Garderoba? Pa kakav fudbaler, takva i garderoba. Ništa, ništa, ništa, nula, nula, nula – isprozivao je Vidić Ognjena Vranješa.

 

(Hayat.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!