FOTO&VIDEO/ 'Opet najljepša'

Upoređivali je s konjem, a ona to okrenula u vlastitu korist: Hana Hadžiavdagić kreirala vlastiti brend

Showbizz30.05.19, 09:20h

Upoređivali je s konjem, a ona to okrenula u vlastitu korist: Hana Hadžiavdagić kreirala vlastiti brend
Vjerujem da će ovo biti oduševljenje i osvježenje za mnoge jer svi to trebamo, a rijetko gdje možemo pronaći da je “po našoj mjeri i ukusu”, napisala je Hana Hadžiavdagić

 

Influenserka i voditeljican Hana Hadžiavdagić Tabaković pokrenula je vlastiti brend, a kolekciju koju najavljuje trebala bi biti viđena sutra. Prema njenim najavama i komentarima fanova vrlo brzo će biti rasprodata.

 

"Projekt na kojem sam s najboljim timom radila mjesecima ugledat će svjetlo dana u PETAK u 12:00h ♥️

 

Veoma sam ponosna na moju prvu kolekciju, na brend kojem je kvaliteta na prvom mjestu. Brend koji sam željela plasirati zbog ideje koja je jednostavno morala da se pretvori u djelo, jer ja ništa ne radim zbog novca nego zbog vlastitog zadovoljstva. “Opet najljepša” je ozbiljna priča u koju je uloženo dosta truda, rada, novaca i vremena.

 

Kroz svaku nit protkana je dušom i srcem ♥️ Vjerujem da će ovo biti oduševljenje i osvježenje za mnoge jer svi to trebamo, a rijetko gdje možemo pronaći da je “po našoj mjeri i ukusu”! U ostalom sve će vam se samo kazati", napisala je Hana na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projekt na kojem sam s najboljim timom @noxwille.visuals radila mjesecima ugledat će svjetlo dana u PETAK u 12:00h ♥️ Veoma sam ponosna na moju prvu kolekciju, na brend kojem je kvaliteta na prvom mjestu. Brend koji sam željela plasirati zbog ideje koja je jednostavno morala da se pretvori u djelo, jer ja ništa ne radim zbog novca nego zbog vlastitog zadovoljstva. #OpetNajljepša je ozbiljna priča u koju je uloženo dosta truda, rada, novaca i vremena. Kroz svaku nit protkana je #OpetNajljepša dušom i srcem ♥️ Vjerujem da će ovo biti oduševljenje i osvježenje za mnoge jer svi to trebamo, a rijetko gdje možemo pronaći da je “po našoj mjeri i ukusu”! U ostalom sve će vam se samo kazati♥️ #MadeInCroatia #DušmaniŠicŠic

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

 

"Nevjerovatna si! Koliko iz svega izvučeš nešto pozitivno, znamo koliko su puta uspoređivali konja i tebe i ti si to sad hladno u svoju korist okrenula, treba i to znati i tačno kad sam vidjela konja i još onu štiklicu znala sam da se ti kriješ iza #opetnajljepša dominacija", samo su neki od komentara njenih fanova.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još