Video / Neočekivana izjava upućena lijepoj Bosanki

Jelena Karleuša Džejli Ramović: Možda ćeš ružno da ostariš i nećeš biti dobra riba...

Showbizz29.04.19, 12:55h

Jelena Karleuša Džejli Ramović: Možda ćeš ružno da ostariš i nećeš biti dobra riba...
Kako je Džejlin mentor Marija Šerifović, Karleuša je pokušala da nađe manu mladoj pjevačici


 
Jelenu Karleušu (40) oduševio je nastup Džejle Ramović (17) u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", pa joj je zbog glasovnih mogućnosti uputila riječi koje će mlada pjevačica zauvijek pamtiti, piše Telegraf.rs.

 

Jelena je pohvalila Džejlu, a zatim ispričala da svoju pjesmu "Tihi ubica" ne može da otpjeva uživo, a koju je u prošloj emisiji otpjevala Džejla.

 

- Dolazimo do Džejle, neću reći "dijete kreten", ali dijete vanzemaljac... - počela je Karleuša.

 

dzejla-ramovic

 

- Prošli put si fantastično otpjevala pjesmu "Tihi ubica", sad moram da kažem, koju ja uživo u tom tonalitetu, posebno taj treći dio, ne mogu da otpjevam. To je toliko teško, otpjevano je studijski, veliki je raspon i nemoguće je otpjevati uživo. Ti si to otpjevala kako si otpjevala i sve si nas zadivila - rekla je Jelena na šta se Džejla širko osmjehivala.


Kako je Džejlin mentor Marija Šerifović, Karleuša je pokušala da nađe manu mladoj pjevačici ali joj to nije pošlo za rukom.

 

- Pokušala sam da ti nađem neku manu, pa sam razmišljala kako si sad tako prelijepa, ali da ćeš možda ružno da ostariš i da nećeš biti dobra riba. Ali onda sam vidjela tvoju majku, prava ribetina, i shvatila da ćeš i tada biti ljepotica. Nekome Bog ne da ništa, nekome onako, a tebi je dao baš sve - nahvalila je Jelena Džejlu.

 

Nastup i komentare za Džejlu Ramović pogledajte (od 01:07:11) u videu ispod:

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još