VIDEO/ Uhapšen nasilnik Dejan Kostić Dela

Pogledajte snimak kako vođa navijača Borca tuče i maltretira konobara: Ponovo završio iza rešetaka

Hronika29.04.19, 10:54h

Pogledajte snimak kako vođa navijača Borca tuče i maltretira konobara: Ponovo završio iza rešetaka
Uhapšeni je osumnjičen da je nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, ponovo došao u ugostiteljski objekat i fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka. Sve dalje mjere biće poduzete po instrukcijama dežurnog tužioca, pojasnila je Markanović

 

Vođa navijača fudbalskog kluba Borac i član Uprave tog istog kluba Dejan Kostić Dela juče je ponovo uhapšen zbog maltretiranja i šamaranja konobara u kafiću „Armando“ u Banjaluci, saznaje Srpskainfo.

 

On je uhapšen u nedjelju nakon što se na društvenim mrežama pojavio uznemirujući snimak na kojem se vidi kako vrijeđa i šamara konobara u pomenutom kafiću.

 

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je za Srpskainfo, navodeći inicijale osumnjičenog, da je Delić uhapšen u nedjelju nakon objavljivanja video snimka na društvenim mrežama.

 

 

Istakla je da se on sumnjiči za nasilničko ponašanje.

 

– Uhapšeni je osumnjičen da je nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, ponovo došao u ugostiteljski objekat i fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka. Sve dalje mjere biće poduzete po instrukcijama dežurnog tužioca – pojasnila je Markanovićeva.

 

Kako nezvanično saznajemo, prvi sukob u kafiću „Armando“ desio se 23. aprila kada se Kostić potukao sa jednim mladićem u tom kafiću, a poslije toga mu je zbog tuče uručen prekršajni nalog.

 

Dela je policiji od ranije poznat po brojnim krivičnim djelima, a odležao je i zatvorsku kaznu od pet godina zbog pokušaja ubistva.

 

Više puta se dovodio u vezu sa tučama, krađama i drugim teškim krivičnim djelima.

 

Zadnji put na stupcima crne hronike našao se prije tačno godinu dana, kada je dva puta izboden nožem u Banjaluci.

 

On je kasnije tvrdio da je uboden nesrećnim slučajem i da nije bilo sukoba.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još