TELEGRAMI SAUČEŠĆA PORODICAMA I KOLEGAMA

Nakon strašne tragedije u Sarajevu: Smrt četiri uposlenice OŠ 'Kovačići' izaziva bol i nevjericu, oglasio se i Denis Zvizdić

Hronika13.04.19, 09:03h

Nakon strašne tragedije u Sarajevu: Smrt četiri uposlenice OŠ 'Kovačići' izaziva bol i nevjericu, oglasio se i Denis Zvizdić
Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo upućuje iskreno saučešće porodicama nastradalih kolegica, kolektivu JU OŠ „Kovačići“, učenicima i roditeljima škole te svim uposlenicima u predškolskom, osnovnom i srednjem obrazovanju u Kantonu Sarajevo

 

 

Rukovodstvo i članovi Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo sa bolom i nevjericom primili su tragičnu i tužnu vijest da su porodice, kolege, učenici, roditelji i prijatelji ostali bez dragih osoba i profesionalaca, koje su dale ogroman doprinos u odgoju i obrazovanju djece.


Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo upućuje iskreno saučešće porodicama nastradalih kolegica, kolektivu JU OŠ „Kovačići“, učenicima i roditeljima škole te svim uposlenicima u predškolskom, osnovnom i srednjem obrazovanju u Kantonu Sarajevo.


Da im Uzvišeni Allah dž.š. podari najljepši Džennet. Amin! - navodi se u saučešću SSOOiO KS.

 

Denis Zvizdić uputio telegram saučešća porodicama nastradalih uposlenica OŠ “Kovačići”


Predsjedavajući Vijeća ministara BiH dr. Denis Zvizdić uputio je telegram saučešća porodicama tragično preminulih zaposlenica sarajevske Osnovne škole “Kovačići” Merime Balkić, Lejle Sadiković, Almine Ćorović i Mine Kadrić, koje su jučer smrtno stradale u saobraćajnoj nesreći.


„Duboko me potresla vijest o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Sarajeva i u kojoj su poginule Merima, Lejla, Almina i Mina.


U ime Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i u svoje ime, porodicama nastradalih i kolektivu Osnovne škole “Kovačići” upućujem izraze najdubljeg saosjećanja. Naše misli su s vama u ovim teškim trenutcima“, stoji u telegramu saučešća predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH dr. Denisa Zvizdića.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!