Saučešće porodicama stradalih uposlenica OŠ „Kovačići“

Konaković povodom tragedije na putu Pale - Sarajevo: Dale ste nemjerljiv doprinos našem gradu...

Hronika12.04.19, 22:04h

Konaković povodom tragedije na putu Pale - Sarajevo: Dale ste nemjerljiv doprinos našem gradu...
- Molimo Uzvišenog Boga da porodicama i prijateljima stradalih podari sabur, a njima Svoju milost i Dženet - kaže se u saopćenju predsjednika 'Naroda i pravde'

 

Predsjednik Naroda i Pravde i predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković izrazio je saučešće porodicama stradalih u današnjoj saobraćajnoj nesreći na putu Pale-Sarajevo.

 
„Sa velikom žalošću i tugom primili smo vijest o tragičnoj nesreći koja je ugasila živote naših sugrađanki i uposlenica Osnovne škole 'Kovačići'. Porodicama stradalih izražavam najdublje saučešće. Radom sa najmlađim naraštajima dale ste nemjerljiv doprinos našem gradu i zauvijek ćete ostati u našim sjećanjima“, navodi Konaković.

 
Konaković je riječi saučešća uputio i direktorici, zaposlenima i svim učenicima Osnovne škole „Kovačići“.


„Molimo Uzvišenog Boga da porodicama i prijateljima stradalih podari sabur, a njima Svoju milost i Dženet“, kaže se na kraju saopćenja.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još